Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

WinX Club Sezonul 1 dublat in romana

WinX Club Sezonul 1 dublat in romana, WinX Club Sezonul 1 online, WinX Club Season 1, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Intr-un univers magic, vrajitoarele si razboinicii incep lupta dintre bine si rau. Un grup de cinci adolescente sunt alese sa apere universul cu puterile lor magice. Acestea sunt: Bloom, zana dragonului de foc, lidera grupului; Flora, zana naturii, cea care mentine armonia in grup; Stella, zana soarelui si a lunii, care aduce veselie si optimism grupului; Musa, zana muzicii, care raspandeste echilibrul si ritmul muzicii cu energie si pasiune, si Teena, zana tehnologiei, care perfectioneaza, organizeaza si informatizeaza activitatile magice ale grupului Winx. Ele sunt inteligente, stilate si zane magice. Ele sunt Clubul Winx. 


Vezi mai jos toate episoadele din WinX Club Sezonul 1:

Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene