Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Naruto Shippuden: Blood Prison online subtitrat

Naruto Shippuden Blood Prison online subtitrat, Naruto Shippuden Blood Prison online, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   După ce a fost acuzat pe nedrept de încercarea de a-l asasina pe liderul Kumogakure, Raikage, și de uciderea unor jōnini din Kirigakure și Iwagakure, Naruto este închis în Hōzukijō, o facilitate de izolare a criminalilor, cunoscută și sub numele de "Blood Prison". Comandant al castelului, Mui folosește cel mai puternic jutsu de întemnițare pentru a fura energia prizonierilor. În acest loc ceva țintește la viața lui Naruto. Lupta pentru a-și dovedi nevinovăția și a descoperi adevărul a început pentru Naruto și prietenii săi.

   Momentan nu exista subtitrare in romana, dar va punem la dispozitie o subtitrare in engleza.
Server I
Server II
Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene