Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Max Steel Sezonul 1 dublat in romana

Max Steel Sezonul 1 dublat in romana, Max Steel Sezonul 1 online, Max Steel Season 1, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Maxwell, "Max", incepe o nouă viață după ce s-a mutat cu mama sa în orașul mic din Canionul Copper. El întâlnește noi prieteni precum si dusmani. Max se impotriveste dusmanilor cu ajutorul unei forte din el si anume Turbo-Energia si trebuie să se alăture acum N-TEK, o organizație secretă a tatalui sau demult disparut. Insa aceasta energie din el nu poate fi controlata si poate avea urmari devastatoare, dar o data cuplat cu Steel (de origine extraterestra) excesul de energie este transformat intr-un camp de forta limitandu-i efectele necontrolabile. Ce doi uniti simbiotic devin astfel un super erou: Max Steel.Vezi mai jos toate episoadele din Max Steel Sezonul 1:

Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene