Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Lego Batman: Lupta supereroilor online dublat in romana

Lego Batman lupta supereroilor online dublat in romana, Lego Batman lupta supereroilor dublat in romana, Lego Batman The Movie DC super heroes unite online dublat in romana, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   O petrecere pentru omul anului din Gotham City, Bruce Wayne, se transformă în haos atunci când apare Jokerul însoțit de mai mulți răufăcători, Calaretul, Femeia Pisica și Doua-Fete. Cavalerul Negru încearcă să-și facă datoria și să-i ajute pe invitați, dar un personaj negativ nu este atât de evident, Lex Luthor. Acesta are cu el o armă secretă care ar putea schimba echilibrul de putere din Gotham pentru totdeauna. Se poate ca Batman și Robin să nu poată să se descurce cu duoul buclucaș Lex Luthor și Joker, dar pentru ce sunt super prietenii?


Server I
Server II
Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene