Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Croods online dublat in romana

Croods online dublat in romana, Croods dublat in romana, The Croods online dublat in romana, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă, împreună cu restul lumii lor, familia Croods este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.


Server I
Server II
Imparte cu lumea:

+ comentarii + 4 comentarii

19 iunie 2016, 13:21

Pur si simplu perfect <3

10 iulie 2016, 03:39

:)

10 iulie 2016, 03:40

:)

15 octombrie 2016, 10:25

O istorie foarte frumoasă și interesant. În general, desenul s-a primit perfect, mi-a plăcut foarte mult, e pur și simnplu de calitatea întâi (superioară)!!!

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene