Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Barbie in echipa spioanelor (2016) online subtitrat

Barbie in echipa spioanelor online subtitrat, Barbie in echipa spioanelor online, Barbie Spy Squad online subtitrat, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Când o agenție de spioni ultrasecreți remarcă talentul lor sportiv extraordinar, fetele sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoț de bijuterii care a reușit până acum să se facă scăpat. Cu ajutorul gadgeturilor lor high-tech, cu deghizările lor elegante și cu ajutorul unor animale de companie-roboți, fetele își vor pune mințile ascuțite la contribuție pentru ca misiunea lor să nu fie… imposibilă!

   Momentan nu exista subtitrare la film, dar va fi uploadata in curand...


Server I
Server II
Imparte cu lumea:

+ comentarii + 5 comentarii

29 iulie 2016, 08:43

ar trebui sa il dubleze si in romana

29 iulie 2016, 08:45

de cenu il dubleaza si in romana

8 august 2016, 05:38

Va rog cat mai repede subtitrati filmul . Am asteptat de vreo 2 luni sa subtitrati acest film si vad ca inca nu este subtitrat filmul!

8 august 2016, 05:39

Va rog cat mai repede subtitrati filmul . Am asteptat de vreo 2 luni sa subtitrati acest film si vad ca inca nu este subtitrat filmul!

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene