Bine ati venit pe site-ul cu Desene Animate!
loading...

Barbie in echipa spioanelor (2016) online subtitrat

Barbie in echipa spioanelor online subtitrat, Barbie in echipa spioanelor online, Barbie Spy Squad online subtitrat, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Când o agenție de spioni ultrasecreți remarcă talentul lor sportiv extraordinar, fetele sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoț de bijuterii care a reușit până acum să se facă scăpat. Cu ajutorul gadgeturilor lor high-tech, cu deghizările lor elegante și cu ajutorul unor animale de companie-roboți, fetele își vor pune mințile ascuțite la contribuție pentru ca misiunea lor să nu fie… imposibilă!

   Momentan nu exista subtitrare la film, dar va fi uploadata in curand...






Server I
Server II
Imparte cu lumea:

+ comentarii + 6 comentarii

29 iulie 2016, 08:43

ar trebui sa il dubleze si in romana

29 iulie 2016, 08:45

de cenu il dubleaza si in romana

8 august 2016, 05:38

Va rog cat mai repede subtitrati filmul . Am asteptat de vreo 2 luni sa subtitrati acest film si vad ca inca nu este subtitrat filmul!

8 august 2016, 05:39

Va rog cat mai repede subtitrati filmul . Am asteptat de vreo 2 luni sa subtitrati acest film si vad ca inca nu este subtitrat filmul!

7 ianuarie 2017, 04:54

Eu amincercat sa ma uit la el si nu am gasit nimic subtitrat!Sunt chiar in 2017 si tot nu l-am gasit subtitrat!Sunt filme care tocmai au aparut si pe langa ca sunt subtitrate mai sunt si dublate!Nu outeti sa faceti si voi un efort sa il subtuitrati macar?

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene