Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Sta sa ploua cu chiftele online dublat in romana

Sta sa ploua cu chiftele online, Sta sa ploua cu chiftele dublat in romana, Cloudy with a chance of meatballs online dublat in romana, Desene Animate, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   Inventatorul în devenire, Flint Lockwood, este un geniu cam asocial care scornește cele mai ciudate invenții văzute vreodată.  Și cu toate că invențiile lui, de la pantofii cu auto-spray și până la translatorul-maimuță, au fost niște eșecuri răsunătoare care au creat o mulțime de probleme în micul orășel al inventatorului, Flint nu se dă bătut. El vrea să descopere ceva care să-i facă pe oameni fericiți. Când ultima mașinărie inventată de Flint pentru a transforma apa în mâncare distruge din greșeală întreaga piață centrală a orașului, sărind în aer până la nori, el crede că șansa lui de a deveni inventator s-a pierdut definitiv.  Dar deodată se întâmplă un lucru neașteptat: din norii unde zburase mașinăria încep să cadă cheeseburgeri.
Server I
Server II
Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene