Site-ul Desene Animate va pune la dispozitie o gamă largă de desene, majoritatea fiind dublate. Nu hostam in mod direct desenele, dar acestea sunt hostate pe mai multe servere pentru ca utilizatorii nostrii să aibă acces nelimitat la desene animate... Nu uitati, cele mai tari desene animate le gasiti la noi! Află tot ce-i nou, inclusiv ce Desene Animate au aparut, dând like:
loading...

Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator online subtitrat

Happy Feet Mumble cel mai tare dansator online subtitrat, Happy Feet Mumble cel mai tare dansator online, Happy Feet online subtitrat, Desene Animate Online Dublate in Romana.

   În marea nație a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, ești un nimeni dacă nu știi sa canti, o adevărată nefericire pentru Mumble, care este cel mai netalentat cântăreț din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deși mama lui Mumble, Norma consideră drăguț acest obicei, tatăl lui, Memphis, spune că “pur și simplu nu-i pinguinesc...”. În plus, ambii știu că, fără un cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată...
Server I
Server II
Imparte cu lumea:

Trimiteți un comentariu

loading...
 
Support : Desene Animate Online
Copyright © 2015. Desene Animate - Toate drepturile rezervate
Template creat de Desene Animate
Proudly powered by Desene